Näe, koe & majoitu

Tutustu kylän toimijoihin ja palveluihin. Täälltä löydät majoitusta, tekemistä ja näkemistä.

PUIHIN OY
Vietä unohtumaton yö puussa! Puihin Oy on erikoistunut tentsile-elämyksiin. Elämyksen kruunaa tietenkin saunavuoro ja nuotiolla nauttiminen.

SAUNAVUORO / PUIHIN OY
Varaa Askolassa Särkijärven kauniissa kylässä sijaitseva Vainion maatilan vanha, tunnelmallinen pihasauna käyttöösi 1,5 tunniksi. Täällä pääset nauttimaan perinteisen puusaunan lempeistä löylyistä ja leveillä lankkulauteilla on tilaa istua mukavasti. Sauna on sinulle valmiiksi lämmitetty ja vesi on lämpimänä vesipadassa. Saunaan tulee juokseva kylmä vesi. Saunavuoroon sisältyy pellavaiset laudeliinat. Kylpijöillä on käytössään pesuvadit, kauhat, kiulu ja löylykauha.

PRESTBACKA
Juhli arvokkaassa miljöössä. Prestbackan pitokartanossa on puitteet kohdillaan. Upea tila ja herkullinen catering takaa onnistuneen tilaisuuden.

KYLÄNPÄÄN RUSTHOLLIN AKTIVITEETIT
Vuokraa kajakki tai soutuvene ja tutustu Kylänpäänjärveen. Melontahetken jälkeen on hyvä istua alas nuotion äärelle eväiden kera.

KYLÄNPÄÄN RUSTHOLLIN JUHLANAVETTA
Vietä tunnelmalliset juhlat navetassa. Alakerrassa ruokailet rauhassa, terassilla voit kohottaa juhlamaljan tai grillata ja navetan ylisillä tanssit aamun pikkutunneille. Vietä suuri juhlapäiväsi yhdessä paikassa, ilman stressiä.

TAMPIN KARTANON VÄENTUPA
Majoitu yhdessä Särkijärven kylän vanhimmassa rakennuksessa. Tampin kartanon väentupaan majoittuminen on elämys. Aamukahvit kauniista posliinikupista ja seinäkellon naksutus on osa elämystä.

JUKOLA
Huuvari-Särkijärven nuorisoseura vuokraa juhlatilaa ja järjestää aktiivisesti omia tapahtumia kylässä.

PAIKALLINEN TUOTE / KYLÄNPÄÄN RUSTHOLLI
Ihastu paikalliseen rustiikkiseen alpakkalankaan, joka on 100 % alpakan villaa. Tuote on täysin suomalaista käsityötä ja tuotettu niin lähellä kuin mahdollista.
Alpakat elävät onnellista elämää Askolan Särkijärvellä ja heidän villat on leikattu ja lajiteltu Askolassa ja kehrätty Puumalassa.

KOTIPUTIIKKI EVELACE
Kotiputiikissa käsilläsi on oululaisen Evelace Oy:n kattava mallisto: alusasut löytyvät niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Ota yhteyttä Satu Snirviin ja varaa itsellesi sopiva aika mukavaan shoppailuun.